Eğitimde Sosyal Medya ve Web 2.0 Araçları Kursu

Eğitimde Sosyal Medya ve Web 2.0 Araçları için kurs kayıtlarımız başlamıştır. Kurs kayıt formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız...

Kurs Hakkında Bilgiler:

Katılımcıların temel düzeyde bilgisayar okuryazarlığına sahip olmaları beklenmektedir.

Kurs ücreti 100TL'dir. Kurs ücreti Ege Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeline %20 indirim uygulanarak 80TL 'dir.

Kesin kayıt işlemleri için öncelikli olarak kurs tutarının Ziraat Bankası Ege Tıp Şubesi TR020001001446072168935087 iban nolu "Ege Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü"

hesabına, eft-havale yoluyla veya herhangi bir Ziraat Bankası şubesinden yatırmanız gerekmektedir.

Kursa kayıt yaptırmak için zaman sınırlaması yoktur. Kayıt ve ödeme işlemlerini gerçekleştirdiğiniz zaman size e-posta yoluyla gönderilecek olan kullanıcı bilgileriyle kursa giriş yapabilirsiniz.

Bu kurs Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fırat SARSAR tarafından verilecektir.

Kurs içeriğine katılımcılar istediği zaman erişebilir.

Dersler öğrenme yönetim sistemi üzerinden eş-zamansız olarak gerçekleştirilecektir.

Kurs İçeriği

Modül 1 : Tanışma
Modül 2 : EdPuzzle
Modül 3 : Plickers
Modül 4 : Snappa
Modül 5 : StoryBoardThat
Modül 6 : Tinkercad
Modül 7 : Canva
Modül 8 : Classdojo
Modül 9 : Animaker
Modül 10 : CoSpaces Edu
Modül 11 : Draw.io
Modül 12 : Thinglink
Modül 13 : Cacoo
Modül 14 : Final

Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlere EGE-UZEM tarafından kurs katılım belgesi verilecektir.

Kursiyerler kendilerine temin edilen kimlik bilgileri ve şifreleri ile internet ortamından kurs ortamına dahil olabileceklerdir.